Het merk Skultuna is in het jaar 1607 opgericht door zweedse koning Karel IX en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de interieurwereld.
Ze staan bekend om hun klassieke glanzende brass accessoires en zijn voornamelijk terug te vinden in grote design warenhuizen.
Naast hun decoratiestukken brengt Skultuna nu ook een eenvoudige, elegante en originele juwelencollectie uit. Daar zijn wij uiteraard fan van!

Als eerste en enige verkooppunt in België kan je bij MOOSE in the CITY een mooie, gevarieerde collectie terugvinden.
Van sobere en organisch gevormde accessoires tot stoerdere sieraden voor zowel vrouwen als mannen.
Voor ieder wat wils en natuurlijk perfect als geschenk.

 

O N Z E   C O L L E C T I E

-   Opgelet, de kleinste maat is steeds aan de afbeelding gelinkt,
een grotere maatje vind je onderaan de productpagina.   -
 

RINGEN

BRACELETS & CUFF'S

LEATHER BRACELETS

 


De producten zijn vervaardigd uit stainless steel of 18k gold plated steel. De zilverkleurige juwelen zijn dus géén zilver en dat heeft zo zijn voordelen. Denk bijvoorbeeld maar aan het onderhoud van het product, zilver allergie, etc. 

 

Opgelet! 

De meeste items worden door ons aangeboden in twee maten (small, medium). Ontdek je maat door je vinger of pols op te meten met een lint. Soms zal het voorvallen dat zelfs de kleinste maat te groot is. Je kan de ring dan dragen aan de wijs- en middelvinger of zelfs aan de duim. Omwille van de opening in het design van de ringen en de cuffs kunnen ze eventueel kleiner gemaakt worden door ze samen knijpen. Dit laatste dient steeds professioneel gedaan te worden door een juwelier.

 
"Ik hou van juwelen die een verhaal vertellen. Zo draag ik naast mijn trouwring, ook de toenmalige verlovingsring van mijn ouders en een statement ring die ik van vrienden en familie kreeg ter ere van mijn eerste zwangerschap. Om deze sieraden die elk hun eigenheid hebben samen te brengen, zonder afbreuk te doen aan het geheel, was niet eenvoudig. Ik ben daarom erg blij met de collectie van Skultuna die met haar eenvoud, elegantie en originaliteit een fraaie 'klinkt het niet, dan botst het maar' mix toelaat."
- Sarah, Designverantwoordelijke Moose in the City.  

 

ICON NECKLACE 70CM MEDIUM RING 30MM

 
 
 Kom gerust eens langs in onze winkel om jouw juiste maat te vinden en leuke combinaties uit te testen. Verwen jezelf of verras iemand die je lief hebt. Wij helpen je graag verder!

 
 

PROJECT PLAYGROUND x Skultuna 


Project Playground is een non-profit organisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren te ondersteunen die in verschillende vormen van kwetsbaarheid leven. De organisatie is in 2010 opgericht door Princess Sofia, vervolgens Sofia Hellqvist en Frida Vesterberg. Ze zagen allebei de noodzaak om kwetsbare kinderen en jongeren in verschillende levensfasen te ondersteunen, niet alleen in de vroege kinderjaren. Het doel van de samenwerking tussen Project Playground en Skultuna is om een aantal producten te genereren die Project Playground zowel symbolisch als financieel versterken, omdat het overschot rechtstreeks naar de onderneming gaat.